محبوب‌ترین رنگ‌ها در طراحی خانه‌‌ها کدامند؟

دکوراسیون منزل

یکی از بهترین و جالب‌ترین بخش‌های دکوراسیون منزل انتخاب پالت رنگی می‌باشد. بدون استثنا دنیای رنگ‌ها برای همه‌ ما جذاب و دوست‌داشتنی است. رنگ‌ها با خود مفاهیم خاصی را به همراه داشته و در فرهنگ‌های مختلف هر کدام نماد خاصی هستند.

تحقیقات روانشناسی نشان داده است که رنگ‌های مورد علاقه‌ افراد، انعکاسی از خصوصیات شخصی، خلق و خوی، احساسات، عقاید و نگرش آن‌ها هستند. به این ترتیب، رنگ دکوراسیون منزل شما نیز می‌تواند از هویت و شخصیت شما خبر دهد. طیف‌های رنگی مختلف در دراز مدت می‌توانند تاثیر مثبت یا منفی بر حال و هوای شما داشته باشند. رنگ‌ها بر اعصاب و روان شما تاثیر مستقیمی دارند و می‌توانند باعث تغییر رفتار و خصوصیات اخلاقی‌تان شوند. به همین خاطر انتخاب طرح رنگی مبلمان و دکوراسیون منزل از اهمیت خیلی بالایی برخوردار است.

انتخاب رنگ دکوراسیون منزل، اتفاقی نیست و تابع قوانین خاصی است. البته شما هیچ محدودیتی ندارید و می‌توانید به صورت خلاقانه، طرح‌های رنگی مختلفی را ایجاد و استفاده نمایید. چرخه‌ی رنگ یکی از بهترین روش‌ها برای انتخاب رنگ‌های متناسب است. این چرخه از ۱۲ رنگ تشکیل می‌شود که شامل سه گروه است. رنگ‌های اصلی شامل قرمز، زرد و آبی هستند که از ترکیب دوبه‌دوی آن‌ها رنگ‌های فرعی نارنجی، سبز و بنفش بدست می‌آیند. گروه سوم نیز از ترکیب یک رنگ اصلی با یک رنگ فرعی بدست می‎آید. در این چرخه، ترکیب رنگ‌ها بر اساس همجواری رنگ‌ها و رنگ‌های مکمل است. رنگ‌های همجوار یا هم‌خانواده به ترکیب سه تایی رنگ‌هایی گفته می‌شود که در چرخه رنگ کنار هم قرار گرفته‌اند. رنگ‌های متضاد که به رنگ‌های مکمل معروف هستند، در این چرخه درست در مقابل هم هستند. شما می‌توانید با خیالت راحت از این قاعده برای ایجاد دکوراسیونی هماهنگ استفاده کنید. ما در اینجا، محبوب‌ترین طرح‌های رنگی را به شما معرفی می‌کنیم تا با کمک آن‌ها بتوانید پالت رنگی مورد علاقه‌تان را پیدا کنید.

بنفش، رنگ سال

اولین طرح رنگی را با بنفش که به عنوان رنگ سال معرفی شده است، شروع می‌کنیم. بنفش رنگی باشکوه، اسرارآمیز، بی‌نظیر و زیبا است که طرفداران خاصی دارد. مطمئنا یکی از علل محبوبیت این رنگ به تاریخچه آن برمی‎گردد. بنفش را رنگ سلطنتی و شاهانه نامیده‌اند. این رنگ در گذشته، بسیار نایاب بوده و فقط از صدف‌های دریایی استخراج می‌شد. به همین خاطر در میان خانواده‎های اشرافی بسیار ارزشمند بوده و در بیشتر موارد فقط اقشار ثروتمند جامعه از آن استفاده می‌کردند. به همین دلیل از دیرباز بنفش نمادی از سلطنت، قدرت، تحمل و شکوه بوده است.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

اگر اهل مد و فشن باشید، حتما شنیده‌اید که موسسه پنتون، بنفش را به عنوان رنگ سال ۲۰۱۸ معرفی کرده است. در دنیای مد، تزئینات و طراحی داخلی، رنگ سال از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر شما نیز دوست دارید که همیشه به روز باشید، می‌توانید رنگ بنفش را برای دکوراسیون‌تان انتخاب کنید.

احتمالا می‌دانید که رنگ بنفش از ترکیب دو رنگ اصلی آبی و قرمز تشکیل می‌شود. طیف‌های رنگی مختلفی از بنفش وجود دارد که هر چقدر میزان رنگ آبی آن بیشتر باشد، جزو رنگ‌های سرد و آرامش‎بخش به شمار می‌آید و هر چقدر میزان رنگ قرمز آن بیشتر باشد، جزو رنگ‌های گرم و پرجنب و جوش می‌باشد. در دنیای روانشناسی، بنفش به عنوان رنگ معنویات و تفکرات عمیق و تخیلات شناخته می‌شود و می‌تواند به تعادل فکری شما کمک کند.

تونالیته رنگ‌های تیره بنفش برای محیط‌های کوچک مناسب نمی‌باشد چرا که فضای شما را محدود کرده و کوچکتر نشان می‌دهد. برعکس آن، تونالیته رنگ‌های روشن بنفش انتخاب عالی برای خانه‌های کوچک است. طیف‌های روشن بنفش بسیار آرامش‌بخش بوده و می‌تواند برای اتاق‌های خواب بکار برده شود. به طور کلی بنفش یکی از بهترین رنگ‌ها برای اتاق‌های پذیرایی و آشپزخانه است و ظاهر شیک و بسیار شاهانه‌ای را به اتاق‌تان اضافه می‌کند.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

خوشبختانه بنفش این قابلیت را دارد که با بیشتر طیف‌های رنگی سرد و گرم ترکیب شود. اولین پیشنهاد ما برای ترکیب با بنفش، رنگ سفید می‌باشد. رنگ سفید با همه‌ی تونالیته‌های رنگی بخصوص بنفش به خوبی ترکیب می‌شود و شما می‌توانید آن را در هر دکوراسیونی بکار ببرید.

مطمئنا یکی از بهترین ترکیب‌های رنگی مربوط به رنگ‌های مکمل است. همانطور که در بالا اشاره کردیم، رنگ‌های روبرو هم در چرخه رنگ کاملا با هم در تضاد هستند. این جفت رنگ‌ها به عنوان مکمل یکدیگر شناخته می‌شوند که از ترکیب آن‌ها، رنگی خنثی به وجود می‎آید. رنگ متضاد بنفش، زرد می‎باشد که به عنوان مکمل رنگ بنفش عمل می‎کند و شما با اطمینان خاطر می‌توانید این ترکیب رنگی را در دکوراسیون‌تان استفاده کنید.

یک گزینه‌ی عالی دیگر برای ترکیب با بنفش، رنگ آبی است. آبی رنگ بسیار پرطرفداری است و امروزه در دکوراسیون‌های مدرن از آن زیاد استفاده می‌شود. تمامی طیف‌های رنگی آبی به خوبی با رنگ بنفش ترکیب شده و به فضای زندگی شما روح تازه‌ای می‌بخشند.

علاوه بر این‌ها ترکیب بنفش با رنگ‌های سبز، نارنجی، صورتی و سایه‌های دیگری از رنگ بنفش گزینه‌های متفاوتی هستند که میتوانند بهترین دکوراسیون را برای شما به ارمغان آورند.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

فیروزه‌ای، انتخابی شیک

انتخاب رنگ مناسب، می‌تواند هویت و شخصیت خاصی را، به اتاق‌ نشیمن‌تان اضافه کند. بیشتر ما ایرانی‌ها عادت داریم که همیشه به سمت رنگ‌های رایج در دکوراسیون مثل کرمی و سفید برویم و رنگ‌های غیرمتعارف را کنار بگذاریم. اما شاید بهتر است کمی تجدید نظر کنیم و انتخاب‌های دیگری را بدین منظور در نظر بگیریم. اگر به دنبال دکوراسیونی مدرن، شیک و جذاب هستید، رنگ فیروزه‌ای انتخاب مناسبی برای دکوراسیون داخلی شما می‌باشد.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

انتخاب رنگ فیروزه‌ای برای دکوراسیون منزل آرامش و انرژی خاصی را برای اتاق‌تان به ارمغان خواهد آورد. رنگ فیروزه‌ای که از ترکیب دو رنگ سبز و آبی به وجود می‌آید، به خوبی می‌تواند با هر دو تونالیته رنگ‌های تیره و روشن ترکیب شود. چون سبز و آبی از خانواده‌ی رنگ‌های سرد هستند، پس بهتر است که در کنار فیروزه‌ای از رنگ‌های گرمی مثل نارنجی یا قرمز در ابعاد کوچکی مثل کوسن یا گلدان استفاده نمایید.

بهترین رنگ‌های مکمل فیروزه‌ای، سفید، سیاه، صورتی، زرد، سبز و و بنفش هستند که جلوه‌ی ویژه‌ای به دکوراسیون‌تان اضافه خواهند کرد. اگر برای رنگ دیوارها از فیروزه‌ای تند استفاده کرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم که برای حفظ تعادل در اتاق از رنگ‌های خاکستری کمرنگ برای کفپوش اتاق استفاده نمایید.  به یاد داشته باشید که بهترین ماده مکمل رنگ فیروزه‌ای چوب است و شما می‌توانید برای فرم تابلوها یا قاب‌های عکس و لوازم جانبی از آن استفاده کنید.

سبز، جلوه‌ای از طبیعت

بدون شک، سبز انتخاب عالی برای هر اتاق نشیمنی می‌باشد. رنگ سبز به وفور در طبیعت و محیط اطرافمان یافت می‌شود و می‌تواند انتخاب مطلوبی برای هر دکوراسیونی باشد. رنگ سبز برای ما ایرانی‌ها همیشه مقدس بوده و نماد رویش مجدد و زندگی دوباره است. در بعضی فرهنگ‌ها نیز رنگ سبز را نشانه بخت و شانس می‌دانند.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

با اینکه تمام سایه‌های سبز، زیبا، دلنشین و دوست‌داشتنی هستند اما اگر پنجره‌های اتاق‌تان کوچک است و نمی‌تواند روشنایی اتاق را به خوبی تامین نماید، بهتر است که از طیف‌های سبز نعنایی کمرنگ استفاده کنید تا فضای اتاق‌تان تیره نشود. زیتونی سیر، طیف رنگی خنثی به شمار می‌‌آید و به همین خاطر پس زمینه‌ی عالی را برای رنگ‌های قوی و مبلمان چوبی فراهم می‌کند. لجنی تیره از دیگر طیف‌های رنگ سبز، نیز می‌تواند دیوار تاکید فوق‌العاده جذابی را در دکوراسیون اتاق‌تان ایجاد نماید.

ویژگی اصلی رنگ سبز، آرامش‌بخشی آن است و می‌تواند در هر اتاقی و با هر سبکی بکار برده شود. اگر می‌خواهید که محیطی سرگرم‌کننده و جالبی را برای خود و خانوادتان ایجاد نمایید، این رنگ می‌تواند انتخاب عالی برای شما باشد. ترکیب سبز و نارنجی می‌تواند انرژی مضاعفی را به اتاق‌تان اضافه کرده و فضای خسته‌کننده شما را دگرگون نماید.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

پالت رنگی آبی و سبز نیز از جمله طرح‌های رنگی منحصربفردی هستند که برای اتاق‌ نشیمن، آشپزخانه یا اتاق‌ کودک بسیار مناسب می‌باشد. ترکیب این دو رنگ طراوت و تازگی را به دکوراسیون‌تان اضافه کرده و هارمونی جالبی را در آن ایجاد خواهد نمود.

علاوه بر این‌ دو، شما می‌توانید سبز را با رنگ‌های سفید، بنفش، قهوه‌ای، مشکی و قرمز نیز ترکیب نمایید. سبز خاصیت خنثی دارد و همین باعث می‌شود که شما انتخاب‌های زیادی برای ایجاد پالت رنگی با آن داشته باشید.

خاکستری، دوست‌داشتنی‌ترین رنگ خنثی

یکی از محبوب‌ترین رنگ‌ها در دکوراسیون اتاق نشیمن، تم خاکستری است که طراحی ظریفی را با خود به همراه دارد. رنگ خاکستری به عنوان رنگی خنثی شناخته می‌شود و بسیاری از مردم آن را بی‌روح می‌دانند. این درست نیست و اگر شما بتوانید خاکستری را با رنگ‌های مکمل‌اش ترکیب نمایید، می‌توانید محیط بسیار جذابی را ایجاد کنید.

بیشتر طراحی‌هایی که ما تا به امروز شاهد آن بوده‌ایم، از خاکستری سرد به عنوان پالت رنگی خود استفاده کرده‌اند. اما کارشناسان طراحی داخلی پیش‌بینی کرده‌اند که خاکستری گرم در چند سال آینده به یکی از برترین رنگ‌های حوزه مد و فشن تبدیل خواهد شد. این طیف رنگی، جایگزین مناسبی برای رنگ‌‌های متداول سفید و کرمی است و مطمئنا فضای گرم و راحتی را به ارمغان خواهد آورد.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

ویژگی اصلی رنگ خاکستری این است که به خوبی می‌تواند با همه‌ی طیف‌های رنگی ترکیب شود و تقریبا با هر دکوری به خوبی کنار بیاید. به همین دلیل دکوراسیون با رنگ خاکستری کار دشواری نیست و انتخاب مطمئنی برای هر سبک طراحی است. اگر شما مبلمان و قطعات تزئینی با رنگ‌های قوی و برجسته‌ای دارید، رنگ خاکستری می‌تواند پس‌زمینه‌ی عالی برای آن‌ها باشد. علاوه بر رنگ‌های قوی، رنگ خاکستری پس‌زمینه‎ی خوبی را برای رنگ‌های روشن فراهم می‌کند. اگر مبلمان و لوازم دکوری از رنگ‌های روشن دارید و دوست دارید که در فضای اتاق کاملا برجسته شود، می‌توانید از رنگ خاکستری برای این منظور استفاده کنید. ترکیب تمامی طیف‌های خاکستری با رنگ‌های پرجنب و جوش عالی است و محیط متعادل و آرامی را می‌سازد.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

برای لوازم تزئینی و جانبی پیشنهاد می‌کنیم که از لوازم فلزی نقره‌ای و چوبی در کنار تونالیته‌ رنگی خاکستری استفاده کنید. مبلمان چوبی و فلزی در ترکیب رنگی با خاکستری دکور زیبایی را می‎سازند. این ترکیب مطمئنا درخشندگی خاصی را به اتاق شما اضافه کرده و فضای جذاب و مدرنی را برای اتاق شما به ارمغان خواهند آورد. اگر در دکوراسیون اتاق‌تان از لوازم چوبی زیادی استفاده کرده‌اید، به شما پیشنهاد می‌کنیم که از رنگ‌های خاکستری گرم یا تیره‌تر استفاده کنید. خاکستری تیره با رنگ‎های روشن به خوبی ترکیب شده و فضای هماهنگ و یکپارچه‌ای را ایجاد می‌کند.

از بهترین رنگ‌های مکمل خاکستری می‌توان به زرد درخشان و سبز زمردی اشاره کرد. همینطور رنگ‌های بژ، سفید، قرمز، نارنجی، کالباسی، یاقوتی و بنفش سیر به خوبی با خاکستری ترکیب شده و فضای جالب و زیبایی را ایجاد می‌کند.

آبی، محبوب‌ترین رنگ دنیا

بدون شک آبی یکی از محبوب‌ترین رنگ‌های در دنیا است. همه‌ی ما به خوبی می‌دانیم که آبی احساس آرامش و راحتی خیال را به افراد القا می‌کند و به همین خاطر به عنوان نماد صلح و امنیت شناخته می‌شود. اگر شما به دنبال یک دفتر کار خانگی هستید، سعی کنید از رنگ آبی برای دکور آن استفاده کنید زیرا محققان معتقدند که افراد در اتاق آبی کارآیی بالاتری دارند.

خوشبختانه آبی جزو رنگ‌هایی است که سایه‌های مختلف آن می‌توانند با هر رنگی ترکیب شده و هماهنگ شوند. آبی کمرنگ به خوبی با تمامی رنگ‌ها ترکیب شده و شما را شگفت‌زده می‌کند. آبی تیره نیز در چند سال اخیر به طرز چشمگیری محبوب شده و جایگاه ویژه‌ای در طراحی داخلی یافته است. آبی، رنگ بسیار آرامش‌بخشی است و سایه‌های تیره آن فضای بسیار ظریف‌، شیک و مدرنی را می‌سازند. این طیف رنگی آبی برای دیوارهای اتاق‌های نشیمن غیررسمی بسیار مناسب بوده و خانه‌هایی شبیه فبلم‌های هالیوودی را برای شما ایجاد خواهد کرد.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

ترکیب آبی روشن و سفید یکی از محبوب‌ترین طرح‌ بندی‌ها در دکوراسیون خانه است که فضای مدرن، بسیار شیک و صد البته آرامش‌بخشی را ایجاد خواهد کرد. این ترکیب رنگی بکر و کلاسیک، بهترین مکان را برای استراحت و تمدد اعصاب شما فراهم می‌کند. اما خوب هر دوی‌ این رنگ‌ها از خانواده‌ی رنگ‌های سرد هستند و شما می‌توانید با انتخاب رنگ‌‌های تیره‌ی آبی و یا استفاده از رنگ‌های گرمی مثل نارنجی، قرمز، زرد و بنفش در کنار آن‌ها، فضای گرمی را به وجود آورده و شور و هیجان را به فضای اتاق‌تان اضافه کنید. به یاد داشته باشید که رنگ نارنجی مکمل رنگ آبی است و بهترین ترکیب رنگی را با آبی تشکیل می‌دهد.

رنگ آبی در ترکیب با رنگ زرد نیز به خوبی می‌تواند فضای باز و چشم‌نوازی را ایجاد نماید. همینطور ترکیب آن با رنگ‌های صورتی کمرنگ و طیف‌های مختلف آبی محیط آرامی را به وجود می‌آورد. مطمئنا ترکیب آبی ملایم با خاکستری شما را شگفت‎زده خواهد کرد چرا که دکوراسیونی بسیار زیبا و مدرن در پی خواهد داشت. شما می‌توانید با ترکیب طیف‌های مختلف از دو رنگ آبی و خاکستری، تعداد انتخاب‌های زیادی را برای دکوراسیون ایجاد نمایید. حتما توجه کنید که در ترکیب آبی و خاکستری از رنگ سفید نیز استفاده کنید.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

آبی و سبز از دیگر ترکیب‌های فوق‌العاده‌ای است که فضای مناسبی را ایجاد می‌کند. اگر تونالیته رنگ‌های تیره‌ای از آبی و سبز را انتخاب کرده‎اید، بهتر است که این طرح رنگی را با رنگ‌های ملایم‌تری مثل سفید، طوسی، قهوه‌ای روشن و کرمی ترکیب کنید تا تعادلی را در فضای زندگی‌تان فراهم نمایید. به طور کلی طیف‌های تیره‎ی رنگ آبی با رنگ‌های تیره مثل سبز تیره، قرمز تیره ترکیب بهتری را تشکیل می‌دهند.

یک ترکیب دخترانه و شیک دیگر مربوط به آبی و صورتی است. چنین ترکیبی به خوبی می‌تواند محیط شاداب و دوست‌داشتنی را ایجاد کند.

نارنجی، رنگ شور و هیجان

نارنجی انتخاب شگفت‌انگیزی دیگری برای ایجاد یک دکوراسیون داخلی گرم و مدرن است. نارنجی که جزو رنگ‌های فرعی به شمار می‌آید از ترکیب دو رنگ اصلی قرمز و زرد بدست می‎آید. میزان رنگ‌های قرمز و زرد استفاده شده در این ترکیب، می‌تواند باعث ایجاد رنگ‌های تیره یا روشن آن شود. کاغذ دیواری‌، مبلمان و لوازم جانبی به رنگ نارنجی به خوبی می‌توانند فضای شاد و بشاشی را به دکوراسیون‌تان اضافه کنند و باعث افزایش خلاقیت و انرژی شما در طول روز شوند.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

نارنجی رنگ گرم و بسیار قوی به شمار می‌آید و در مدت کوتاهی می‌تواند چشم شما را اذیت کرده و خسته کند. به همین خاطر ترکیب اصولی این رنگ با رنگ‌های خنثی و سرد از اهمیت بالایی برخوردار است. رنگ نارنجی و آبی دو رنگ متضاد هم هستند که یکی از بهترین پالت‌های رنگی مدرن را تشکیل می‌دهند. شما می‌توانید از سایه‌های مختلف رنگ نارنجی و آبی بدین منظور استفاده کنید و با توجه به سلیقه‌تان دکور جالبی را ایجاد نمایید.

ترکیب سفید و نارنجی نیز از میزان گرمی نارنجی کم کرده و می‌تواند فضای متعادل و مناسبی را ایجاد نماید. همینطور شما می‌توانید از ترکیب خاکستری و نارنجی استفاده کنید. خاکستری رنگ خنثی است و تاثیری بر رنگ‌های کناری خود ندارد. به همین دلیل می‌تواند پالت رنگی نارنجی شما را تکمیل کند.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

پیشنهاد بعدی ما به شما ترکیب نارنجی و سبز می‌باشد. برای این منظور بهتر است از رنگ تیره‌تر سبز و نارنجی استفاده کنید تا محیط جذابی را برای خودتان ایجاد نمایید. شما می‌توانید متناسب با سلیقه‌ی خودتان سایه مختلفی از این رنگ را انتخاب نمایید. علاوه بر این نارنجی با رنگ‌های زرد و ارغوانی نیز می‌تواند ترکیب شود و اتاق نشیمن گرم و صمیمی را ایجاد نماید

. یک ترکیب مد روز و جالب دیگر به ترکیب نارنجی و مشکی برمی‌گردد. رنگ مشکی باعث تاکید بیشتر روی رنگ نارنجی شده و نگاه‌ها را به سمت رنگ نارنجی می‌کشاند. شما می‌توانید با این ترفند، از نارنجی در بخش‌های مختلف خانه استفاده کنید و فضای جذابی بسازید.

رنگ صورتی برای دکوراسیون منزل

صورتی نیز یکی دیگر از رنگ‌های ملایم و آرامش‌بخش دکوراسیون منزل است که با بیشتر طیف‌های رنگی به خوبی ترکیب می‌شود. شما می‌توانید با کمک رنگ‌های قوی مثل قرمز، گرمی و هیجان را به اتاق نشیمن‌تان اضافه کرده و فضای خانه را صمیمی نمایید.

یکی از بهترین ترکیب‌های صورتی با رنگ آبی اتفاق می‌افتد. فرقی نمی‌کند چه سایه‌ای از این دو رنگ را در کنار هم قرار دهید چرا که در هر صورت نتیجه بسیار دوست‌داشتنی و زیبا خواهد بود. همینطور ترکیب صورتی و خاکستری یکی از بهترین گزینه‌های پالت رنگی دکوراسیون منزل می‌باشد.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

یکی دیگر از ترکیب‌های شیک صورتی با رنگ مشکی امکان‌پذیر است. این ترکیب، دکوراسیون دراماتیک و هوشمندانه‌ای را برای شما رقم خواهد زد. به این ترتیب نگاه‎ها به خوبی به سمت رنگ صورتی متمرکز شده و جلوه‌ی بیشتری می‌کند. البته ما پیشنهاد می‌کنیم که به ترکیب صورتی با رنگ‌های سفید، قهوه‌ای و سبز ملایم نیز فکر کنید. خوشبختانه این رنگ به خوبی با اکثریت طیف‌های رنگی می‌تواند ترکیب شود و شما را شگفت‌زده کند.

دکوراسیون منزل
دکوراسیون منزل

درست است که انتخاب پالت رنگی به سلیقه و علایق خودتان بستگی دارد، اما خوب عوامل دیگری نیز در انتخاب رنگ مناسب دکوراسیون اهمیت دارند. روشنایی چیزی است که شما نباید از آن غافل شوید. اگر فضای خانه‎تان کوچک است، حتما به سمت رنگ‌های روشن بروید. این رنگ‌ها با انعکاس نور فضای کوچک شما را بزرگ‌تر نشان می‌دهند. همینطور همیشه سعی کنید که بین تمامی فضای خانه‎تان هماهنگی و پیوستگی برقرار باشد. رنگ اتاق خواب شما نباید با اتاق نشیمن‌تان تفاوت بسیاری داشته باشد. حتی اگر همان رنگ اتاق نشیمن را در دکور اتاق خواب بکار نمی‌برید، لااقل سعی کنید که از رنگ‎های مشابه آن استفاده کنید.

قانون ۶۰-۳۰-۱۰ در تنظیم رنگ دکوراسیون می‌تواند کمک زیادی به شما بکند. منظور از این قانون این است که ۶۰ درصد برای رنگ اصلی و ۳۰ درصد برای رنگ دوم و ۱۰ درصد برای رنگ سوم در نظر بگیرید. رعایت این نکته بسیار مهم است و باعث ایجاد تعادل در فضای طراحی شما خواهد شد. عموما رنگ اصلی برای دیوارها و رنگ دوم برای مبلمان و پرده و سایر وسایل اتاق در نظر گرفته می‌شود. رنگ سوم نیز بیشتر برای تاکید در این طرح رنگی بکار برده می‌شود که برای وسایل تزئینی و لوازم دکوری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با اینکه موسسه پنتیون رنگ بنفش را برای رنگ سال امسال انتخاب کرده است، اما شما هیچ محدودیتی ندارد و می‌توانید انتخاب‌های دیگری برای دکوراسیون منزل تان داشته باشید. این پالت‌های رنگی که در اینجا معرفی کردیم، بخشی از بهترین طرح‌های رنگی دکوراسیون بودند. شما می‌توانید با خلاقیت و ذوق و شوق خودتان، طرح رنگی متفاوت‌تر و باسلیقه‌تری را برای دکوراسیون‌تان ایجاد نمایید. از تغییر نترسید. رنگ‌های مختلف را امتحان کنید و دکوراسیون‌تان را بسازید. اگر در مورد طرح‌های رنگی دکوراسیون تجربه یا نظری دارید، می‌توانید آن‌ها را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *