خانههای تاریخی بسیاری در شهرهای ایران وجود دارند که هر کدام به نوبهی خود شاهکاری در معماری ایرانی محسوب میشوند.خانههایی با تالارهای آیینهای، چشماندازیهای زیبا به حیاط، سقفهای بلند، نقاشی و گچبریهای جذاب که امکان ندارد کسی محو زیبایی این آثار پر از اصالت تاریخی نشود. ما در این مطلب تصاویری از خانه های تاریخی ایرانی را به شما نشان میدهیم که میتوانند الهامبخش طراحی داخلی تان باشند. اگر شما نیز به دکوراسیون سنتی علاقه دارید، حتما از این مطلب لذت خواهید برد.
خانه تاریخی هوانس
یکی از تاریخیترین و زیباترین خانهای ایرانی مربوط به خانه هوانس است که زمان ساخت آن به دورهی قاجار برمیگردد. یکی از ویژگیهای خاص این خانهی تاریخی مربوط دکوراسیون و چیدمان آن است که فضای جذاب و صمیمی را ساخته و هر کسی را شیفتهی خود میکند.
خانه تاریخی احسان
خانه تاریخی احسان با قدمت صدساله در شهر کاشان قرار دارد. این خانه که به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده، اکنون به مجتمع فرهنگی اقامتی برای گردشگران و بازدیدکنندگان تبدیل شده است. استفاده از تخت، پشتی و مخده در اتاقهای این خانه به خوبی توانسته دکوراسیون سنتی را برای مهمانان فراهم نماید.
خانه بهنام تبریز
خانه بهنام یا خانهی قدکی یکی از بناهایی است که تاریخ در آن نفس میکشد و شما به خوبی میتوانید آن را حس کنید. گفته میشود که این خانه تاریخی در اواخر دوران زندیان و اوایل دوره قاجار ساخته شده و بعدها مرمت و نقاشیهای تزئینی به آن اضافه شده است.
خانه تاریخی صادقی
اگر گذرتان به اردبیل افتاد، بازدید از خانه تاریخی صادقی را فراموش نکنید. این خانه که یکی از یادگاریهای دوران قاجار است، ارزش هنری و معماری را در بین خانه های تاریخی ایرانی بالایی دارد.
خانه تاریخی ماپار
خوزستان و شهرهای اهواز و شوشتر آن، از جمله شهرهای متمدن و اصیلی هستند که به تنهایی میتوانند عظمت و شکوه ایران را به نمایش بگذارند. خانهی تاریخی ماپار که در قلب اهواز و در مرکز شهر قرار دارد،صحتی بر این ادعا میباشد. قدمت این خانه تاریخی به زمان پهلوی برمیگردد و چند سالی میشود که مرمت و بازسازی شده است.
خانه تاریخی منطقی نژاد، یکی از زیباترین خانه های تاریخی ایرانی
یکی از زیباترین خانه های تاریخی ایرانی مربوط به خانه منطقی نژاد است که در شهر شیراز قرار گرفته است. تالار آیینه خانه منطقی نژاد در نوع خود بینظیر است و حیاط بزرگ و دلنشین آن هر کسی را به خود جذب میکند. گچبریهای رنگی، منبتکاری و معرقکاریهای این خانه آن را به عمارتی بسیار جذاب و زیبا تبدیل کرده است. این خانه به زمان قاجار برمیگردد و امروزه به موزه هنرهای اسلامی تبدیل شده است.
خانه تاریخی یزدان پناه
شهر قم یکی از کهنترین و تاریخیترین شهرهای ایران است که بیشتر افراد فقط حرم حضرت معصومه و مسجد جمکران را از آن میشناسند. خانه تاریخی یزدان پناه از زیباییهای نهفته در شهر قم است که کمتر کسی حتی نام آن را شنیده است. حیاط و اتاقهای این عمارت با تختهای چوبی، نمد و بالش تزئین شده و فضای سنتی را برای ارائه خدمات پذیرایی فراهم کرده است.
خانه تاریخی توسلیان
اگر شما از عاشقان خانههای کاهگلی باشید، خانهی تاریخی توسلیان میتواند نظر شما را به خود جلب کند. این خانهی تاریخی در شهر نطنز اصفهان و در میانه راه کاشان اصفهان قرار گرفته است. اتاقهای کاهگلی، سقف و در و پنجرههای چوبی همراه با پشتی و لوازم تزئینی سنتی میتواند همه خاطرات سالهای نه چندان دور را برایتان زنده کند.
خانه تاریخی داروغه
خانه تاریخی داروغه یکی از مکانهای دیدنی شهر مشهد میباشد که زمان ساخت آن به سال ۱۱۹۰ شمسی یعنی دورهی قاجار برمیگردد.
خانه باقریها
اما آخرین مورد از خانه های تاریخی ایرانی این لیست به خانه باقریها اختصاص دارد که در شهر گرگان قرار دارد. این خانه که به بزرگترین خانهی شمال ایران معروف است، با مساحت ۲ هزار مترمربع و زیربنای یک هزار و ۵۵۵ مترمربع، ۷ حیاط، ۴۲اتاق و ۴ درب دارد. قدمت خانه باقریها به ۱۵۰ سال پیش برمیگردد و امروزه به یکی از ابزارهای قدرتمند گردشگری گرگان تبدیل شده است.
ما در این مطلب سعی کردیم تصاویری از خانه های تاریخی ایرانی را به شما نشان دهیم. شما میتوانید با کمی گشت و گذار در سایتها در اینترنت سایر خانههای تاریخی و دکوراسیون آنها را مشاهده نمایید. حتما قبل از طراحی داخلی تان در مورد سبک دکوراسیون داخلی تان فکر کنید. سبک سنتی میتوانند تاریخ و اصالت را به خانهی شما آورده و محیط جذابی را بسازند.
ما همینطور برای راحتی شما عزیزان مشاورهی رایگانی را برای خرید انواع مبلمان در نظر گرفتهایم تا بتوانیم مسیر خرید شما را هموارتر نماییم. شما میتوانید با تماس با این شماره، از خدمات رایگان مشاوره خرید مبلمان استفاده کنید. شما کدام یک از این خانههای تاریخی را میپسندید؟ دوست دارید که از کدامیک از آنها بازدید کنید؟ خوشحال میشویم که هر نظر و پیشنهادی که دارید را با ما در میان بگذارید.